Yritys

Olemme auktorisoitu, Taloushallintoliiton valvoma tilitoimisto

Käytä informaatio yrityksesi hyväksi

Olemme auktorisoitu, Taloushallintoliiton valvoma tilitoimisto. Auktorisoidun tilitoimiston osaaminen, järjestelmät ja toimintamallit on tarkastettu. Taloushallintoliitto valvoo, että tilitoimistosta löytyy alan tiukimman seulan eli KLT-tutkinnon suorittaneita ammattilaisia. Tärkein tehtävämme on auttaa asiakkaitamme ymmärtämään toimiensa liiketaloudellisia seurauksia paremmin. Tavoitteenamme on, että asiakkaanamme kiinnostuisit yrityksesi taloudellisesta tilanteesta ja oppisit käyttämään yrityksesi hyödyksi meiltä saatavaa informaatiota.

Sähköinen toimintamalli on poistanut paikkakuntasidonnaisuuden toiminnastamme. Kommunikoimme asiakkaiden kanssa pääsääntöisesti sähköpostitse ja puhelimitse. Tapaamisia järjestetään enenevissä määrin videopalavereina, mutta toki ovemme ovat aina auki, jos asiakas haluaa tulla käymään.

Myös mielikuva yrittäjästä, joka tuo kirjanpitäjän pöydälle muovikassillisen pankkikorttikuitteja, saattaa olla arkipäivää vielä jossakin. Meillä niin ei ole ollut vuosiin, vaan sähköisissä ohjelmistoissa asiakas voi heti ostoksen tehtyään napata kännykällään kuvan kuitista ja välittää sen suoraan ohjelmistoon. Ei enää kadonneiden kuittien metsästystä!

Taloushallinnon ammattilaiset apunasi

Ammattilaisia. Sallalla on KLT-tutkinto suoritettuna, ja sen myötä oikeus toimia auktorisoidun tilitoimiston vetäjänä. Hänellä on myös palkkahallinnnon PHT-tutkinto. Koko henkilöstömme kouluttautuu paljon, ja jaamme kaiken osaamisemme.

Jokaiselle työntekjällemme räätälöidään hänelle sopiva koulutuspolku, joka johtaa tulevaisuudessa alan arvostettuihin tutkintoihin ja kovan luokan osaamiseen häntä itseään kiinnostavalla taloushallinnon osa-alueella. Kun työntekijä saa tehdä sitä, mistä hänen sisäinen liekkinsä syttyy oikein roihuamaan, näkyy se aina asiakkaalle asti. Meiltä saat Palvelua isolla peellä!

Tilitoimisto sinua varten

YPL Palvelu Oy on moderni, täysin sähköinen ja paperiton tilitoimisto. Tarjoamme asiakkaillemme taloushallinnon palveluita, joiden avulla toivomme heidän ymmärtävän omaa liiketoimintaansa ja tekemiensä ratkaisujen seurauksia paremmin.

Asiakkaamme tänä päivänä ovatkin yrityksiä, joille sopii täysin sähköinen ympäristö. Sähköisessä, nopeatempoisemmassa maailmassa yrittäjän on luonnollisempaa ja helpompaa kiinnostua yrityksensä taloushallinnosta, kun hän näkee tilanteen reaaliajassa. Saamme asiakkaita paljolti myös järjestelmä edellä, kun esimerkiksi Severa toiminnanohjausjärjestelmää käyttävä asiakas haluaa ottaa tilitoimistokseen Netvisor-tilitoimiston.

Yritysten tulevaisuus tulee muuttumaan

Verohallinto on digitaalisen talouden edelläkävijä. Verotus tehdään tulevaisuudessa yhä useammin jo siinä kohdassa, jossa verotettava tapahtuma syntyy. Jo tänä päivänä työntekijöiden palkkatiedot menevät Tulorekisterin kautta eri sidosryhmien saataville jopa muutaman minuutin viiveellä siitä, kun palkka on lähetetty maksuun.

Avainasemassa tulevaisuudessa on e-kuitti ja sähköinen lasku. Verohallinnon tavoitteena on hyödyntää rakenteista tietoa, mikä mahdollistaa yrityksille jatkossa esitäytetyn alv-ilmoituksen. Lainsäädäntö sähköisistä laskuista astui voimaan 1.4.2020, ja se tulee edesauttamaan verohallinnon tavoitteita. Mutta samalla se merkitsee monille yrityksille ohjelmien vaihdosta osto- ja myyntilaskujen käsittelyynsä. Me olemme olemassa tätä varten. Tiedämme tulevaisuuden tavoitteet, ja järjestämme asiakkaillemme keinot päästä niihin.

×