Fennoa

Sähköinen ja pitkälle automatisoitu taloushallinnon ohjelmisto

Mikä on Fennoa?

Fennoa on sähköinen ja pitkälle automatisoitu taloushallinnon ohjelmisto. Fennoasta löytyy kaikki tarvittava nykyaikaisen ja helppokäyttöisen taloushallinnon tarpeisiin. Fennoan ohjelmisto löytyy selaimen lisäksi nyt myös mobiilista.

Ajansäästö ja prosessien tehostuminen alkavat heti Fennoan käyttöönotosta. Valmiiden rajapintojen avulla yhdistät muut yrityksesi järjestelmät osaksi vaivatonta tiedonsiirtoa. Automatisoiduilla, jatkuvasti kehittyvillä toiminnoilla sujuvoitat kaikkia taloushallinnon tehtäviä nyt ja tulevaisuudessa.

Sähköisiä toimintoja hyödyntämällä aina ajan hermolla

Mappikirjanpidon ja tietojen manuaalisen syöttämisen taakse jättäminen kannattaa. Sähköisyyden etujen keskiössä ovat ajansäästö, tiedon keskittäminen ja ajantasaisuus, inhimillisten virheiden minimointi ja yhteiskäyttöisyys tilitoimiston kanssa. Miksi siis hukata aikaa ja kuluttaa hermoja eilisen työtavoilla?

Fennoa on suunniteltu käyttäjälähtöisesti yhteistyössä taloushallinnon ammattilaisten kanssa. Siten kaikki tarvittava löytyy helposti ja loogisesti, ja toiminnot on suunniteltu tarkkaan vastaamaan muuttuvia tarpeita. Hukassa olevista tiedoista ei tarvitse murehtia, ja esimerkiksi sähköisen allekirjoituksen avulla nopeutat monia arjen toimintoja ilman ylimääräisiä järjestelmiä.

Yhteiskäyttö on avain toimivaan taloushallintoon

Tilitoimistojen kautta saatava Fennoa on suunniteltu tehokkaan taloushallinnon ajanmukaisiin tarpeisiin. Kun sähköinen taloushallinnon kokonaisratkaisu ja kirjanpidon ammattilaiset kohtaavat, sinulle jää enemmän aikaa omaan ammattitaitoon keskittymiseen. Yhdessä mietitty työnjako varmistaa, että kaikki osapuolet voivat tehdä sitä, missä ovat parhaita.
×