Sähköiset työkalut

Aina reaaliaikainen näkymä liiketoimintaan ja maksuliikenteeseen.

Helpota elämää sähköisillä työkaluilla

Käyttämämme taloushallinnon ohjelmistot, Netvisor ja Fennoa, toimivat pilvipalveluna selaimella, sekä myös mobiilissa. Ohjelmien käyttö ei siis edellytä erillisiä ohjelmistoasennuksia, mutta yrittäjän elämää helpottavia mobiilisovelluksia on saatavilla.

Asiakkaallamme on aina koosta riippumatta reaaliaikainen näkymä liiketoimintaansa ja maksuliikenteeseensä. Reaaliaikaisuuden ansiosta johdon raportointi on meillä ajantasaista ja luotettavaa. Tehokkuus merkitsee sitä, että toiminnat on pitkälle automatisoitu: et tarvitse henkilökuntaa järjestelemään papereitasi tilitoimistolle tai hoitamaan reskontria.

Kustannukset

Kustannukset pysyvät kurissa, kun taloushallinnossasi saadaan täysi hyöty irti sähköisyydestä. Verohallinto, Tulorekisteri ja muut viranomaistahot edellyttävät koko ajan enemmän ja enemmän sähköistä asiointia, joten paperisessa maailmassa toimiminen lisää kustannuksia. Samoin toimittajat, jotka vielä suostuvat toimittamaan paperilaskuja, voivat veloittaa suuriakin paperilaskulisiä.

Ohjelmistoissamme on kuukausiveloitus, mutta ei erillisiä kalliita lisenssimaksuja tai tarvetta omille palvelimille. Kuukausimaksulla saat esimerkiksi sähköiset myynti- ja ostolaskut, sähköisen tavan kuittien toimittamiseen sekä rajattoman määrän käyttäjätunnuksia, joiden käyttöoikeuksia voidaan muokata.

Työnjako yrityksesi sisällä on helppoa, kun jokaiselle voidaan antaa juuri sellaiset oikeudet, joita hän tarvitsee työtehtäviensä hoitamiseen.

Käytä aikaasi olennaiseen

Käytä aikaasi olennaiseen äläkä ohjelmistosta tai konttorista toiseen siirtämiseen.

Taloushallinnon sähköistäminen poistaa turhan, kahdenkertaisen työn ja avaa mahdollisuuksia automaation hyödyntämiseen.

Käyttämissämme ohjelmistoissa on myös sähköisten allekirjoitusten ja dokumenttien arkistoinnin mahdollisuus, joten et tarvitse kuin yhden ohjelmiston enää. Kaikki löytyy yhdestä paikasta.

×