Konsultointipalvelut

Tehosta liiketoimintaa konsultointipalveluidemme avulla

Liiketoiminnan tehostaminen

Kiristyvä kilpailu vaatii yrityksen kaikkien toimintaprosessien tehostamista. Asiakas on oman alansa ammattilainen ja tietää tarpeet käytännössä. Meidän tehtävämme on päästä sisälle asiakkaan liiketoiminnan kiemuroihin ja ymmärtää sitä syvällisesti.

Olemme tukenasi ja kerromme ratkaisuja ja välineitä sekä ehdotamme tarvittaessa muutoksia liiketoimintasi tehostamiseen.

Budjetointi ja sisäinen laskenta

Olemme kumppani ja jatkuva tuki liikkeenjohdon konsultoinnissa. Budjetointi ja sisäinen laskenta eri muodoissaan ovat meille jokapäiväistä puuhaa.

Sisäisen laskennan tarpeet lähtevät aina yrityksen liiketoiminnan näkökulmasta. Tavoitteena on aina antaa yritykselle eväitä parempaan päätöksentekoon.

Verotusasiat

Tarjoamme asiantuntijuutta yhtiön ja osakkaiden verotuksen optimointiin. Oikeat kirjanpitoratkaisut tilikauden aikana sekä tilinpäätöksen yhteydessä varmistavat yhtiön kulujen täysimääräisen vähennysoikeuden.

Yritysjärjestelyt kuten sukupolvenvaihdosasiat ja yrityskaupat ovat lähellä sydäntämme.  Niihin varaudutaan usein jo vuosia ennen toteuttamista.

Kaupparekisteriasiat

Liiketoiminnan muutokset edellyttävät aina muutoksia myös virallisiin rekisteröintiehin. Huolehdimme niin yritysten perustamisasiat kuin kaupparekisterin muutosasiatkin.

Peruskirjanpito

Kirjanpitopalvelumme on kuukausittain lähes tilinpäätöstasoista, minkä ansiosta saat meiltä neuvoja nopeasti ja luotettavasti.  Hoidamme ainoastaan sähköistä taloushallintoa, emme paperikirjanpitoja.
×